Afzwaaien

Inmiddels is al onze huisraad met enige moeite naar Nederland gekomen. Met dank aan Marcel, Wim en Martin (en hun families die hun de feestdagen lieten vertrekken). Het zijn de kersen op de taart van de vriendschap…

InpakkenHelaas voor de man die ons aanvankelijk zou helpen gaf zijn auto het op toen hij 60 km in Hongarije was. En toen was er dus enige vorm van paniek. Want hoe kon ons spul op tijd in Nederland komen? Het is niet dat we veel tijd over hebben. Immers Ruth is al in de 34e week…

Gelukkig werd de noodzaak gezien door ons thuisfront. Erg snel was toen vervoer geregeld, en dankbaar voor de bereidheid van de jongens en Gods zegening weten we dat ze inmiddels veilig in Nederland zijn aangekomen.

De 27e (op Ruth haar verjaardag) hadden we onze laatste vergadering met bestuursleden Adriana en Cristina. Zij trekken nu aan de touwtjes, ook al heeft Andreea de dagelijkse leiding. En nu, op de 29e is dan onze dag van laatste afspraken maken, laatste instructies voor Andreea en Adi, voor de kinderen en Magda. En dan proberen alles los te laten, en morgen naar het vliegveld.

Het zal wel goed komen. Maar vertrouwen en twijfel strijden voortdurend om voorrang.

Vanaf de keuken tafel van Casa Cristina is dit onze laatste post voor 2017. We zwaaien af in Spinus. Bedankt voor jullie steun tot nu toe in dit proces. We hopen ook aan de andere kant van de grens nog op jullie te kunnen rekenen.

Een hartelijke groet,

E&R

One Reply to “Afzwaaien”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *